Kontakt

O nama @ Sastavi Me

Ovo je mala, tek započeta i nikada do kraja ispričana priča O nama – ljudima koji su, rečima, iskustvom ili savetima, ispisali stranice ovog sajta, i uveliko ih ispisuju, kroz iskustvo ljudi koji im svakodnevno ukazuju poverenje…

Osnivač

Nataša Predić

Nataša je počela da se bavi marketingom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i od tada je posvećena otkrivanju potreba, želja i modela ponašanja potrošača ili klijenata. Njena karijera počela je u srcu korporativne arene, gde je usavršavala svoje veštine u oblasti marketinga i menadžmenta. Radila je za nekoliko internacionalnih kompanija, ali i za mala i srednja preduzeća, tako da poseduje iskustvo i razumevanje za različite organizacije.

Tokom godina, shvatila je da put poslovnog profesionalca nije samo uspinjanje stepenicama uspeha; radi se o prihvatanju izazova, učenju iz neuspeha i evoluciji kao osobe.

Natašina misija je da demistifikuje svet biznisa i da podeli znanje i uvide sa drugima, tako da se izazovi transformišu u prilike za rast i uspeh.

www.kintsugi-marketing.com

Kontakt: natasa@kintsugi-marketing.com

Glavni Urednik

Ana Atanaskovic

Ana Atanasković je književnica, novinarka i content creator. Diplomirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu a master studije su joj bile na temi “Marketing u književnosti”. Za sada ima objavljenih šest knjiga, od kojih četiri romana i dve zbirke priča. Romani su istorijska fikcija sa snažnim emocijama a priče o Beogradu. Poslednja dva romana su izdale velike izdavačke kuće Blic i Laguna. Aktuelni roman u Laguni (“Moja ljubav Nikola Tesla”) je o Ketrin Džonson, ženi koja je najviše volela Nikolu Teslu. Roman o Ketrin i Tesli je preveden na makedonski i engleski jezik.

Kao novinar pisala je za eminetne časopise, kao što su ELLE, Sensa, Lepota&Zdravlje, Ilustrovana politika, kao i portale (Kaldrma). Trenutno piše tekstove o književnosti za sajt Infoprevodi i eseje o Beogradu za Kulturni dodatak “Politike”. 

Radila je i kao content creator za razne firme i marketinške agencije.

www.samovoli.wordpress.com

Kontakt: anaatanaskovic@gmail.com

Zorana Pejković Dragić

Zorana Pejković Dragić je diplomirani filolog za književnost i srpski jezik. Ljubav prema svojoj profesiji negovala je i obogaćivala kroz dugogodišnji rad sa učenicima i studentima, učeći ih da samostalno i kreativno otkrivaju nova znanja.

Bila je kustos i stručni saradnik za književnost i kulturu u muzeju, gde je njena posvećenost pisanoj reči našla izuzetno plodno tlo da se dalje razvija.

Iza sebe ima veliki broj lektorisanih knjiga, tekstova, stručnih radova, veb-sadržaja.

Trenutno radi kao lektor i aktivno piše o srpskom jeziku i knjigama koje su na nju ostavile naročit utisak.

Kontakt: zoranapejkovic@gmail.com

Katarina Stamenković

Katarina je karijeru započela 2005. godine u kompaniji LILLY drogerie, brzo napredujući do pozicije Direktora za ljudske resurse 2007. godine, gde je nadgledala širok spektar HR aktivnosti i sprovela preko 8.000 intervjua sa kandidatima. Kao diplomirani ekonomista, prati trendove u HR-u kroz kontinuirano obrazovanje i sticanje sertifikata, uključujući usavršavanje na Akademiji menadžerskih veština i na Akademiji komercijalne komunikacije, a poseduje i sertifikat trenera alata “Points of You”. Od 2016. godine, postaje Senior HR konsultant u D.R. Gilbert group/HR professional solution, a kasnije Izvršni direktor 2019. godine, gde unapređuje HR sektor u brojnim kompanijama. Zatim, 2023. godine osniva HR HaRmony solutions, kako bi svojim humanim i iskrenim pristupom pomagala malim i srednjim biznisima, kroz HR procese i upravljanje karijerama pojedinaca i/ili unutar kompanija.

Katarinu karakteriše veština interpersonalne komunikacije, sistematičan pristup, posvećenost i strast prema radu.

Kontakt: katarina@harmonysolutions.rs

Ana Radišić

Ana je psiholog čiji je cilj da pomogne klijentima da ojačaju svoje emocionalno blagostanje, steknu uvid u okidače i reakcije, i steknu neophodne alate kako bi imali kontrolu nad svojim životima.

Ana ima izuzetno međunarodno iskustvo u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi (Srbija). Ona veruje da klijenti imaju sposobnost da stvore lepu i dugotrajnu promenu.

Tokom godina, Ana je shvatila da izazivanje sebe mentalno, emocionalno i fizički konačno vodi ka životu ispunjenom značajnim odnosima. Kada ste voljni da sebe ispitujete, mnogo toga se otkriva. Ana kombinuje terapeutske modele sa najnovijim istraživanjima i decenijama empirijske podrške, uključujući Racionalno-Emotivnu Bihevioralnu Terapiju (REBT). Ana koristi različite metode prilagođene problemima klijenata i individualnim ciljevima, koristeći tehnike iz gestalt terapije, šemske terapije, kognitivno-bihevioralne terapije, Jungove dubinske psihologije i još mnogo toga.

Kontakt: radisicana2018@gmail.com

Kontaktirajte Sastavi Me

Mi zaista cenimo vaše komentare i pitanja. Ovde smo da se slušamo, podržavamo i zajedno učestvujemo u transformaciji i promeni na bolje. Bez obzira da li imate pitanje, želite da podelite svoja razmišljanja ili jednostavno želite da se predstavite, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Uključite se – postanite naš Saradnik

Mi verujemo u snagu udruživanja i moć zajedničkih iskustava.

Ako imate priču koju želite da podelite, ideju da predložite ili želite da na bilo koji način doprinesete našoj misiji, obratite nam se. Pozdravljamo i podstičemo sve pojedince koji žele da naprave pozitivan društveni uticaj.

Samo popunite formular ispod…

Popunjavanjem ovog obrasca i klikom na dugme ‘Pošalji’, ovim putem izražavam saglasnost da sam pročitao/la i razumeo/la Politiku privatnosti i Uslove korišćenja za www.Sastavi.me. Shvatam da će informacije koje dostavim putem ovog obrasca biti upotrebljene u svrhu kontakta u vezi sa mojim upitom.

Lets Make a Golden Change Together.

Thank You!

We 've received your info and look forward to chatting!