Ovo je zajednica koja neguje empatiju - podržavamo se kroz razmenu priča i životnih mudrosti.

Dobro došli na Sastavi me

Mesto gde možete zaista biti svoji

Šta je Kintsugi?

Kin = Zlato Tsugi = Sastavi

Kincugi (Kintsugi) je tradicionalna japanska umetnost spajanja polomljenih predmeta zlatom. Umesto da prikriva pukotine, ova tehnika ih ističe i time slavi nesavršenosti, odnosno vraća funkcionalnost objekta, uz davanje nove vrednosti predmetu oplemenjenog zlatom.

Šta je Human Kintsugi?

Slično tome, na veb stranici Sastavi Me govorimo o “Human Kincugiju”, odnosno prihvatanju ožiljaka u našim životima, uz poruku da bolni trenuci mogu biti izvor snage i lepote.  Ovo je mesto gde se međusobno poštujemo, nastojimo da razumemo i pružamo podršku kroz naše iskrene životne priče i iskustva. Verujemo u moć otpornosti i umetnosti isceljenja. 

Golden Tears – Anne Marie Zilberman

Sastavi Me i prihvatanje nesavršenosti

Život je putovanje ispunjeno trenucima radosti i trijumfa, ali je takođe prožeto izazovima, slomovima i neuspesima.

To su trenuci kada kažemo “raspadam se” ili “slomljen/a sam“,  upravo zbog životnih izazova sa kojima se susrećemo. Ali baš kao i razbijena grnčarija, naši životi se mogu popraviti i obogatiti kroz iskustva koja stičemo na tom putu.

Pokrenuli smo ovaj portal, upravo iz uverenja da životni izazovi i teškoće, bilo da su vezani za, posao, zdravlje, tugu ili jednostavno traženje sreće i unutrašnjeg mira,  mogu biti transformativna iskustva.

Verujemo da svaka osoba ima jedinstvenu priču  i to su te priče koje nas povezuju, osnažuju i pomažu nam da se iscelimo. Nećemo promovisati ideju konstantnog nošenja osmeha i beskrajno pozitivnog stava jer je autentičnost ključna.

Dozvolite sebi da prihvatite svoje pravo Ja i priznate svoje emocije.

Posvetite vreme proceni svojih okolnosti i donošenju odluka koje su u skladu sa vašim budućim ciljevima.

Iskrene životne priče

Izazovi života dolaze u različitim formama.

Zato smo organizovali naš sadržaj u pet jasno definisanih kategorija, svaka obrađujući različite aspekte ljudskog iskustva. Istražite ove kategorije kako biste pronašli priče, savete i podršku koji odgovaraju vašem životnom putu: Međuljudski odnosi, Posao, Zdravlje, Lični razvoj. 

Neka vas umetnost Kincugija vodi ka jačoj i boljoj verziji sebe.

Zašto je važna veština donošenja odluka?

Donošenje odluka, posebno važnih, zahteva jasan um, sveobuhvatno razumevanje situacije, pristup svim dostupnim informacijama i svest o potencijalnim posledicama.

Kada se suočimo sa izazovima života, često je uobičajeno da delujemo brzo ili emocionalno, što naglašava važnost prolaska kroz temeljan proces donošenja odluka i razmatranja svih neophodnih pitanja. Zato je unapređivanje veština donošenja odluka ključno. Ovde vam pružamo uvide, strategije i resurse kako biste vas podržali u efikasnom snalaženju kroz složene izbore, osnažujući vas da donosite informisane i samopouzdane odluke u svim aspektima vašeg života.

Sculpture – Billie Bond MRSS SPS

Blogs

Photo by MUILLU on Unsplash

Pridružite se našoj zajednici

Želimo da stvorimo bezbedno okruženje i podršku svima koji mogu da podele svoje priče, pronađu inspiraciju i krenu na svoje putovanje isceljenja.

Verujemo u moć kolektivne mudrosti, gde vaša priča može postati svetionik nade za nekog drugog.

Pozivamo vas da istražite našu veb stranicu i podelite svoja iskustva.

Zajedno možemo otkriti snagu u ranjivosti i pretvoriti svoje ožiljke u izvore inspiracije.

Contact Information

By submitting this form and clicking the “Submit” button, I hereby consent to having read and understood the www.Human-Kintsugi.com Privacy Policy and Terms and Conditions. I acknowledge that the information provided in this form will be used for the purpose of contacting me in response to my inquiry.

Contact Information

Popunjavanjem ovog obrasca i klikom na dugme ‘Pošalji’, ovim putem izražavam saglasnost da sam pročitao/la i razumeo/la Politiku privatnosti i Uslove korišćenja za www.Sastavi.me. Shvatam da će informacije koje dostavim putem ovog obrasca biti upotrebljene u svrhu kontakta u vezi sa mojim upitom.

Angažujte konsultanta

Thank You!

We 've received your info and look forward to chatting!