Ponuda

Ponuda @ Human Kintsugi

Naša Prodavnica nudi pomoć za različite životne situacije – bilo da su one profesionalne ili privatne. Naš tim se sastoji od profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, što nam omogućava da vam pružimo podršku i rešenja za vaše raznovrsne potrebe. Istražite našu ponudu i povežite se sa stručnjacima koji vam, svojom objektivnom perspektivom, mogu ukazati na nove životne i poslovne mogućnosti.

Poslovni konsalting

Nataša Predić je poznata po svom pristupu “Make It Happen” jer strastveno radi na tome da izazove pretvori u prilike za rast. Njena posvećenost realizaciji izdvaja je kao konsultanta koji ne samo osmišljava strategije, već i garantuje njihovu uspešnu implementaciju.

Dokazala se naročito u inovacijama sa preko 200 lansiranih novih proizvoda; vodila je projekte i upravljala budžetima uvek u roku i u okviru plana; upravljala je operacijama uz koordinaciju kros-funkcionalnih timova; pri tom, uvek orijentisana na kupce – razumevanje tržišta i pronalaženje konkurentske prednosti za određenu nišu. Svakom projektu pristupa izuzetno posvećeno i oblikuje marketinška rešenja koja se prilagođavaju promenljivim tržišnim okolnostima, baš kao što drevna veština Kintsugi obnavlja polomljenu činiju zlatom, čineći je lepšom i vrednijom.

U ponudi je i jednokratna “brainstorming” poslovna konsultacija.  

www.kintsugi-marketing.com

Kontakt: natasa@kintsugi-marketing.com

Pisanje sadržaja

Ana Atanasković pruža raznovrsne usluge pisanja, posebno prilagođene da unaprede vaš brend i očaraju ciljnu publiku. Počevši od kreiranja personalizovanog sadržaja koji obuhvata blogove, lansiranje proizvoda i putopise, pa sve do izrade jedinstvenih, ličnih priča za posebne prilike poput rođendana, venčanja ili originalnih poklona – kao što je, na primer, mogućnost da poklonite čaroliju mašte kroz  personalizovane dečje knjige. 

Ana ne samo da podstiče oslobađanje kreativnosti kroz individualno prilagođene kurseve pisanja namenjene kako deci, tako i odraslima, već je takođe otvorena za freelance novinarstvo, ghostwriting i pisanje eseja. Sve ovo Ana radi iz strastvene ljubavi prema pisanju, a u tome je pronašla svoj Ikigai.

www.samovoli.wordpress.com

Kontakt: anaatanaskovic@gmail.com

Psihoterapija

Ana Radišić je psiholog u privatnoj praksi. Ona posmatra terapijski proces kao zajedničko putovanje između terapeuta i klijenta. Kroz saosećanje, toplinu i radoznalost, pruža sigurno okruženje klijentima kako bi istražili faktore koji ometaju rast i održavaju osećaj blokade. Njen praktičan i holistički pristup pomaže u putovanju ka razvijanju višeg nivoa samosvesti. Jačanjem emocionalnog blagostanja, sticanjem uvida u vaše okidače i reakcije, te prekidom nezdravih obrazaca, možete razviti i održavati ispunjavajuće odnose, podržavati lični rast i postići autentično prihvatanje sebe. 

Ana je specijalizovana za sledeće oblasti: Kontrola besa, Anksioznost, Depresija, Problemi u vezi, Problemi u partnerstvu, Upravljanje stresom.

Kontakt: radisicana2018@gmail.com

Karijerni konsalting

Katarina Stamenković, sa skoro dve decenije iskustva u oblasti ljudskih resursa, pruža podršku malim i srednjim preduzećima u uspostavljanju strukturiranih sistema i unapređenju međuljudskih odnosa. Usluge uključuju kreiranje misije, vizije i vrednosti kompanije, usklađivanje sa pravnom regulativom, regrutaciju i selekciju, uvođenje novih zaposlenih, planiranje karijernog razvoja, psihološka testiranja, procenu ključnih zaposlenih, seminare, okvire za evaluaciju performansi i tim bilding događaje.

Naglašavajući poverenje, lojalnost i saradnički pristup, naša strategija ima za cilj postizanje zajedničkog uspeha i podizanje poslovanja na nove visine.

Kontakt: katarina@harmonysolutions.rs

Dobrodošli na Sastavi Me

gde je put do uspeha – put samoproučavanja, razvoja i unošenja svetlosti kroz mudrost iskustva i donošenja dobrih odluka.

NEWSLETTER

Golden Enlightenment: Illuminating Your Road to Success.